Katso: Antisankari Loris Kariuksen ”hanskoja” myydään eBay:ssä – hinta kohonnut jo tuhanteen euroon

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin maalivahti Loris Karius oli viime lauantaina pelatun Mestarien liigan finaalin antisankari. Internet ei ole todellakaan päästänyt kahta virhettä tehnyttä maalivahtia helpolla.

Meemit täyttivät sosiaalisen median lähes heti virheiden sattumisen jälkeen. Real Madrid vei finaalin maalein 3-1, ja Karius sai ottaa kontolleen kaksi Realin tekemää osumaa. Esimerkiksi italialainen alasarjaseura ilmoitti humoristisesti tarjoavansa lainasopimusta Kariukselle, mutta takeita ei kuulemma ollut ykkösveskarin asemasta.

Viimeisimpänä villityksenä nettikauppa eBay:ssä on alettu myymään niin sanottuja Kariuksen maalivahdin hanskoja, joita hän olisi mukamas käyttänyt UCL-finaalissa. Hanskoihin on tehty reikä keskelle, joten kyseessä tuskin ovat oikeasti Kariuksen hanskat. Lisäksi samankaltaisia ilmoituksia on tullut sivustolle useampi.

Ilmiö on kuitenkin kasvanut internetissä jo siihen pisteeseen, että Kariuksen hanskoista ollaan valmiita maksamaan peräti tuhat euroa. Nähtäväksi jää, aikooko joku todella maksaa hanskoista kyseisen summan.

”Loris Kariuksen käyttämät hanskat Mestarien liigan finaalissa -koko 10”, kirjoitetaan eBay:ssä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.