AS Roma vs Liverpool
Keskiviikko klo 21.45
Mestarien liiga

AS Roma ja Liverpool kohtaavat keskiviikkona Mestarien liigan välierän 2. osassa. Liverpool voitti ensimmäisen osan kotonaan peräti 5-2 ja on näin ollen selvä suosikki jatkoon tästä otteluparista.

Vedonlyöntiyhtiö Coolbet yllättää tarjoamalla Liverpoolin jatkoonmenosta peräti kertoimen 3,00. Normaalisti kerroin olisi 1,07. Tällä kertaa jättikerroin on tarjous uusille asiakkaille. Ja käytännössä se tietää hyvin suurella todennäköisyydellä rahantuloa.

Toimi näin & nappaa jättikerroin:

  1. Siirry Coolbetin sivuille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja tee talletus
  3. Lyö vetoa Liverpoolin jatkoonmenon puolesta (enintään 10€ single-veto)

Miten otteluparissa käy?

Liverpool johti ensimmäistä osaa jo 5-0 ja näytti jo hetken siltä, ettei toiseen ottelupariin jäisi mitään panosta. Kaksi nopeaa maalia ottelun viimeisellä vartilla takaavat kuitenkin sen, ettei vierailijat voi lähteä koitokseen takki auki. Kaikkien muistissa on edelleen, miten AS Roma käänsi 1-4-tappioasemaan hyväkseen FC Barcelonaa vastaan.

Voiko salama iskeä kuitenkaan kahdesti samaan paikkaan? Ikuisessa kaupungissa on nähty ihmeitä, mutta 2-5-tilanteen kääntäminen voitoksi lienee jo liikaa tässä kohtaa Liverpoolia vastaan.

Liverpool on ollut erittäin hyvässä vireessä, ja AS Roman olisi melkeinpä pidettävä vierasjoukkue maaleitta. On vaikea nähdä, että Mohamed Salah, Sadio Mané ja Roberto Firmino jäisivät täysin pimentöön Rooman yössä.

LYÖ VETO LIVERPOOLIN PUOLESTA – LUNASTA JÄTTIKERROIN 3,00

Taktisesti AS Roman luotsi Eusebio Di Francesco otti kuraa ensimmäisen osan jälkeen pidettyään puolustuslinjan korkealla ja pidettyään Liverpoolia kärkitrioa vain kolmen puolustajan avulla. Se oli suuri taktinen virhe, joka maksoi useamman maalin. Tällä kertaa AS Roma tuskin tekee samaa virhettä.

Poissaolotilanne ottelussa pitäisi olla muuttumaton edellisestä kohtaamisesta. Alex Oxlade-Chamberlain loukkaantui ensimmäisessä osassa eikä häntä nähdä tässä pelissä. Molemmat joukkueet ovat huilauttaneet avainmiehiään tämän toisen osan alla.