Liverpool teki viime kesänä hankinnan, joka on osoittautunut jättipotiksi. Kyse on tietysti Mohamed Salah’sta, jonka taidot huolettavat AS Roman maalivahti Alissonia.

Roma ja Liverpool kohtaavat keskiviikkona Mestarien liigan välierien toisessa osassa. Ensimmäisessä kohtaamisessa kentällä tuntui olevan 75 minuutin ajan vain Salah, joka paukutti kaksi maalia ja antoi vieläpä kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Roman maalivahti Alisson kehui estoitta Egyptin maajoukkuehyökkääjää, joka saattaa jopa hätyytellä Kultaisen pallon voittamista.

– Hän on synnynnäinen lahjakkuus ja nyt hänellä on todella hyvä itseluottamus, mutta me pystymme pysäyttämään hänet joukkueena, Alisson sanoi Gazzetta dello Sportille.

– Messi on paras pelaaja, jota vastaan olen pelannut, mutta nyt ”Momoa” pelätään samalla tavalla kuin Messiä.

Salah on tehnyt Valioliigassa 31 maalia ja antanut lisäksi yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä. Näillä tehoilla Salah johtaa Valioliigan maalipörssiä neljän maalin erolla Harry Kaneen. Mestarien liigassa egyptiläislaituri on paukuttanut kymmenen osumaa, mikä oikeuttaa jaettuun kakkossijaan yhdessä Liverpoolin keskushyökkääjä Roberto Firminon kanssa..

– Tuollaisella kaudella, minkä hän on pelannut, hän voi hyvin taistella Kultaisesta pallosta tai ainakin päästä kolmen parhaan joukkoon. Siitäkin huolimatta, että pelit loppuisivat nyt Mestarien liigassa eikä menestystä tulisi myöskään MM-kisoissa, Alisson puntaroi.