Maansa myynyt Liverpool-vahti Karius: ”En tunne mitään juuri nyt”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Liverpoolin maalivahti Loris Karius pyysi anteeksi Mestarien liigan loppuottelussa nähtyjä virheitä Real Madridia vastaan.

Madrid voitti Liverpoolin lauantain finaalissa 3-1. Espanjalaisten maaleista kaksi voi laittaa saksalaisvahti Kariusin piikkiin.

Ottelun avausosuma syntyi, kun Karius yritti avata peliä nopeasti, mutta heittikin pallon suoraan madridilaisten hyökkääjän Karim Benzeman jalkaan ja tämä jatkoi pelivälineen tyhjään maaliin.

Real Madridin toista maalia ei välttämättä olisi torjunut kukaan. Niin hieno oli Gareth Balen saksipotkumaali, mutta espanjalaisten kolmas osuma meni jälleen Kariusin selän taakse liian helposti.

Bale kokeili onneaan kaukolaukauksella, joka tuotti yllättäviä vaikuksia Kariusille, joka haparoi torjunnassaan. Saksalaisvahti sai kätensä vedon tielle, mutta peliväline jatkoi siitä huolimatta matkaansa maaliin.

Karius kyynelehti päätösvihellyksen jälkeen ja pyysi anteeksi Liverpoolin kannattajilta. Saksalaisvahti otti vastuun tappiosta.

– En tunne mitään juuri nyt. Hävisin tänään joukkueelleni tämän ottelun. Olen pahoillani. Ne virheet maksoivat meille kovan hinnan, sanoi Karius Talksportille.

– Menisin taaksepäin ajassa, jos voisin. Tiedän, että petin joukkuekaverini tänään.

– Juuri nyt tuntuu todella pahalta, mutta tämä on maalivahdin elämää. On vain jatkettava leuka pystyssä. Juuri nyt olen vain pahoillani, että ne maalit ratkaisivat käytännössä mestaruuden.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!