Nicen italialaishyökkääjä Mario Balotelli ei pelkää esittää kantaansa sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa tähtäimeen osui räppäri Kanye West.

West antoi merkillisiä kommentteja TMZ Liven haastattelussa orjuudesta, joita hän kuitenkin myöhemmin selitteli Twitterissä.

– Kun kuulet, että orjuutta pidettiin yllä 400 vuotta, se kuulostaa minusta valinnalta. Siis, olitte 400 vuotta orjuudessa ja siinä kaikki? West totesi.

Balotelli ei sulattanut Westin kommentteja, vaan otti asiaan kantaa Instagram-tilinsä My Story -osiossa.

– Mitä paskaa päästät suustasi? Oikeasti? Orjuus oli valinta? Veli, ihan oikeasti, kuka aivopesi sinut? Balotelli kirjoitti.

Myöhemmin West selitteli outoa lausuntoaan Twitterissä. Ei kylläkään suoranaisesti sen takia, että Balotelli oli asiaan reagoinut. West sai nimittäin melkoisen kohun aikaiseksi sanomisillaan.

– Se, että pysyimme orjina vaikka meitä oli määrällisesti enemmän, kielii minusta henkisestä orjuuttamisesta. Nostin tämän esille, koska emme voi olla henkisesti vankilassa enää toiset 400 vuotta. Vapaata ajattelua tarvitaan nyt ja sellaisesta myös kommenttini oli esimerkki, West kirjoitti.