Atlético Madrid ja Marseille selvittivät torstai-iltana tiensä Eurooppa-liigan loppuotteluun.

Espanjalaisseura Atlético kukisti välierävaiheessa Arsenalin. Ensimmäinen osa päättyi 1-1-tasapeliin. Jälkimmäisessä kohtaamisessa Diego Simeonen ryhmä otti 1-0-voiton. Ratkaisevan maalin teki Diego Costa ensimmäisen puoliajan lisäajalla.

Kyseessä on viides kerta kymmenen vuoden sisään, kun Atlético Madrid pelaa joko Mestarien liigan tai Eurooppa-liigan loppuottelussa.

#AúpaAtleti #AtletiArsenal #UEL

Toisessa ottelussa kohtasivat RB Salzburg ja Marseille. Ranskalaisseura lähti kamppailuun kahden maalin johtoasemasta, mutta kotijoukkue Salzburg kuroi eron kiinni varsinaisella peliajalla voittamalla 2-0. Näin ollen edessä oli 30 minuutin jatko-ottelu.

116 minuutin kohdalla nähtiin ratkaisu, josta tulee riittämään puhetta. Marseillen Andre-Frank Zambo Anguissa laukoi noin 20 metristä, mutta pallo osui hänen joukkuekaveriinsa ja kimposi päätyrajasta yli. Tilanteesta olisi selvästi pitänyt tulla maalipotku, mutta tuomiona oli kulmapotku.

Kyseisestä kulmapotkusta vaihdosta hieman aiemmin kentälle tullut Rolando ohjasi pelivälineen alakulmaan ja teki otteluparin viimeisen ja ratkaisevan osuman.

Ottelun lopputulos siis 2-1-Salzburgille, mutta yhteismaalit 3-2 Marseillen hyväksi.