Napolin tähtivahti sai kapteenilta jäähyväiset – kesällä kaikkien aikojen maalivahtiruletti?

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

Napolin maalivahti Pepe Reina jättää seuran kauden jälkeen, kun hänen sopimuksensa päättyy. Napolin kapteeni Marek Hamsik kirjoitti Instagramissa jäähyväisviestin pelikaverilleen.

Reina, 35, on ollut Napolissa itseoikeutettu ykkösveskari sen jälkeen, kun hän siirtyi seuraan Liverpoolista vuonna 2013, ensin lainalle ja myöhemmin pysyvällä siirrolla. Useiden eri lähteiden mukaan Reina siirtyy kauden jälkeen AC Milaniin.

Reina piti keskiviikkoiltana illallisen ystäviensä kanssa. Torstaiaamusta Hamsik halusi vielä purkaa sydäntään Instagramissa.

– Pepe, olet ollut loistava joukkuekaveri, yksi parhaista, joiden kanssa olen saanut pelata. Hieno mies ja todellinen johtaja. Tulemma kaipaamaan sinua paljon, koska olet pukukopissa niin loistava tyyppi, aina valmiina vitsailemaan.

– Toivotan sinulle menestystä uuteen seikkailuun. Kiitos näistä vuosista sinun kanssasi tässä paidassa. Joukkuetoverisi eikä tämä kaupunki tule koskaan unohtamaan sinua, Hamsik kirjoitti Instagramin kuvatekstissä.

Reinan siirto on yksi merkittävä palanen sen kannalta, miten ensi kesän maalivahtiruletti tulee pyörimään. Oma osansa samassa sopassa on myös Huuhkajien ykkösvahti Lukas Hradeckylla, joka jättää kauden jälkeen Eintracht Frankfurtin. Varmaa on tässä vaiheessa vain se, että ensi kesän aikana useampi maalivahti vaihtaa maisemaa, joista nyt ainakin Reina ja Hradecky ovat varmoja siirtyjiä.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen tästä.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!