Paris Saint-Germainin brasilialaistähti Neymar saattaa palata loukkaantumisen jälkeen tositoimiin kesäkuun alussa harjoitusmaaottelussa Kroatiaa vastaan.

Neymar, 26, on ollut sivussa helmikuusta lähtien, jolloin hän mursi jalkapöytänsä Ligue 1:n sarjaottelussa Marseillea vastaan.

Brassitähti lensi kuntoutukseen kotimaahansa ja on taistellut päästäkseen pelikuntoon kesän MM-kisoja varten. Venäjän MM-turnaus alkaa 14. kesäkuuta.

Brasilian maajoukkueen lääkäri Rodrigo Lasmar antoi positiivisen arvion Neymarin toipumisesta.

– Olemme tehneet uusia testejä Neymarille, ja hän on kehittynyt oikein hyvin, sanoi Lasmar FourFourTwon mukaan.

– Ensi viikolla hän voi aloittaa harjoittelun joukkueen kanssa. Tämä työ vaatii aikaa, ja ensi viikolla ideana on, että hän aloittaa harjoittelun pallon kanssa. Tavoitteena on, että hän olisi valmis työskentelemään (maajoukkuevalmentaja) Titen kanssa viimeisessä valmisteluvaiheessa, jotta hän voisi pelata ensimmäisessä harjoitusottelussa.

Brasilia kohtaa harjoitusmaaottelussa Kroatian 3. kesäkuuta ja seitsemän päivää myöhemmin Itävallan ennen kuin se aloittaa urakkansa MM-kisoissa 17. kesäkuuta. Brasilian kanssa samassa alkulohkossa pelaavat Sveitsi, Costa Rica ja Serbia.

Voit katsoa Brasilian MM-ryhmän pelaajat täältä.