West Ham-Manchester United
Torstaina 10.5 klo 21.45
Valioliiga

Valioliigasssa pelataan torstaina yksi ottelu, kun West Ham ja Manchester United iskevät yhteen.

West Ham on varmistanut sarjapaikkansa ja suurin motivaatio saattaa olla jo kadonnut, ManU taistelee vielä Valioliigan toisesta sijasta. Vierasjoukkueen molempien puoliaikojen maalille löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Manchester United tekee maalin molemmilla puoliajoilla – kerroin 2.63!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

West Ham onnistui katkaisemaan neljän voitottoman ottelun putken kaatamalla Leicesterin viime viiikonlopun Valioliiga-kierroksella. Voitto ratkaisi viimeistään joukkueen säilymisen sarjassa ja West Hamin sijoitus tullee olemaan sarjan viimeisen neljänneksen tienoilla. Motivaatio saattaa olla jo hieman etsinnässä raskaan kauden jälkeen, etenkin kun sarjapaikka ensi kaudeksi on jo takataskussa. Pitkin kautta parjattu Marko Arnautovic on paukuttanut peräti kymmenen osumaa kauden aikana.

Manchester United odottelee FA cup – finaalia, mutta vielä joukkueen pitäisi napata yksi piste varmistaakseen Valioliigan toinen sija ennen Tottenhamia. Unitedin kausi on ollut hieman ailahtelevainen, mutta joukkue on menossa oikeaan suuntaan ja Jose Mourinhon prosessi menee koko ajan eteenpäin. Romelu Lukaku nousi lopullisesti tähtikaartiin 16 osumallaan, mutta etenkin kärkijoukkueita vastaan Lukakun odotetaan osuvan ensi kaudella tiheämmin. Viimeisestä kuudesta ottelusta joukkue on voittanut neljä, mutta hävinnyt mm. West Bromwichille ja Brightonille, joka kertoo pienestä ajatusten harhautumisesta jo kauden loppupuoliskolla. Valioliigan kahdessa viimeisessä pelissä Mourinho saattaa peluuttaa nuoria, tulevaisuuden nimiä enemmänkin.

West Hamilta kokoonpanosta uupuu useampikin pelaaja, kun sivussa ovat Winston Reid, Michail Antonio, Sam Byram, James Collins, Javier Hernandez sekä mahdollisesti maalitykki Arnautovic.

Unitedilta sivussa ovat ainoastaan Marouane Fellaini sekä joukkueen paras maalintekijä Lukaku.

Arvio

Joukkueiden motivaatiotilannetta ennen ottelua voi vain arvailla, etenkin United saattaa peluuttaa kokeilullista avauskokoonpanoa tai yksittäisiä pelaajia, Lukakun paikan ottanee Marcus Rasford tai hyvin pelannut Anthony Martial.

Unitedin roster on laadukkaampi vaikka joukkue kierrättäisikin pelaajia, sillä joukkue on täynnä nuoria, nälkäisiä pelaajia. United onnistuu maalinteossa molemmilla puoliajoilla laadukkaaman kokoonpanonsa turvin, joukkue ei häviä kahta kertaa peräkkäin alemman keskikastin edustajille.