Sevilla-Real Madrid
Keskiviikkona 9.5 klo 22.30
La Liga

Muiden huippusarjojen tavoin myös La Liga on muutamaa kierrosta vaille valmis. Mestaruuden vie suvereenisti FC Barcelona, mutta europaikoista ja sarjan toisesta ja kolmannesta sijasta taistellaan vielä tiukasti.

Real Madrid eteni historiallisesti kolmannen kerran peräkkäin Mestarien liigan finaaliin, ja joukkue pystyy vielä ohittamaan Atletico Madridin hyvällä loppukaudella La Ligassa. Sevilla on ollut viime kierrokset kriisissä. Vierasvoitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Real Madrid voittaa – kerroin 2.65!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Sevilla oli valtaosan kaudesta kiinni europaikoissa, mutta järkyttävä sulaminen kevätkaudella on tiputtanut joukkueen jo kahdeksanneksi. Seurajohto painoi huhtikuussa paniikkinappulaa ja erotti päävalmentajansa Eduardo Berizzon. Muutos ei ole tuottanut aivan toivottua tulosta, sillä viidestä ottelusta saldona on vain yksi voitto. Maalinteko on ollut täyttä tuskaa jo pidemmän aikaa, joukkueen paras maalintekijä on ollut Luis Muriel seitsemällä osumallaan.

Real Madridin kausi on ollut eriskummallinen, alkukausi La Ligassa oli vaikea, mutta joukkue on palannut tasolleen ja sijoittuu kolmen parhaan joukkoon. Kauden kruunua haetaan tietysti Mestarien liigasta, jota joukkue yrittää voittaa kolmannen kerran peräkkäin. Joukkue on pelannut kuusi edellstä ottelua ilman tappioita, joista peräti kolme on tasapelejä. Tasapelit ovat osaltaan aiheutuneet keskittymisestä Mestarien liigan pudotuspeleihin. Cristiano Ronaldo oli alkukauden täysin yössä maalien suhteen, mutta on silti pystynyt kauden aikana maalintekoon jo 25 kertaa La Ligassa.

Sevillalta sivussa on ainoastaan Lionel Carole.

Real Madridilta sivussa ovat Daniel Carvajal sekä mahdollisesti Isco.

Arvio

Sevillan loppukausi on mennyt kokonaan vihkoon ja joukkueessa varmasti odotetaan jo ensi kauden alkua puhtaalta pöydältä. Toki joukkue yrittää saavuttaa vielä paikkaa ensi kaudeksi europeleihin, mutta illan vastustaja ei varmasti päästä isäntiä helpolla.

Real Madrid haluaa varmasti ohittaa vielä paikallisvastustajansa sarjataulukossa joten motivaatiota varmasti riitää myös loppukauden peleihin. Vierasvoitto makealla kertoimella houkuttaa!