Real Madrid -tähti veti hihasta koripallovertauksen: ”Tämä on jalkapallon dynastia”

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Copa del Reyn finaalista!

Real Madridin kroatialaistähti Luka Modrić vertasi seuraansa Pohjois-Amerikan koripalloliiga NBA:n entisiin superjoukkueisiin Chicago Bullsiin, Boston Celticsiin ja Los Angeles Lakersiin.

Modrić ja kumppanit päihittivät lauantaina Liverpoolin 3-1 Mestarien liigan finaalissa Ukrainan Kiovassa. Kyseessä on madridilaisten kolmas peräkkäinen mestaruus kilpailussa. Kaiken kaikkiaan Real on juhlinut Mestarien liigan tai sen edeltäjän Euroopan Cupin voittoa nyt 13 kertaa, useammin kuin yksikään toinen seura.

Bulls voitti kolme NBA:n mestaruutta putkeen vuosina 1991-1993 sekä 1996.1998. Celtics voitti kahdeksan mestaruutta peräkkäin 1950-1960 vuosikymmenen vaihteessa. Lakers kruunattiin NBA:n mestariksi 1950-luvulla viisi kertaa, ja se hallitsi sarjaa myös 90-luvulla sekä tämän vuosituhannen alussa.

– Tämä on uskomatonta, kerrassaan historiallista, iloitsi Modrić BT Sportin haastattelussa.

– En tiedä, tuleeko kukaan toistamaan tätä tulevaisuudessa. Siitä tulee hyvin vaikeaa. Mestaruuden voittaminen kahdesti putkeen oli käsittämätöntä, mutta tämä on jo sankarillista.

– Me katsoimme eilen elokuvan koripallojoukkueista, kuten Chicago Bullsista, Boston Celticsistä ja Los Angeles Lakersista. He kutsuivat sitä dynastiaksi, kun he voittivat mestaruuden kolme kertaa putkeen. Uskon, että tämä on jalkapallon dynastia.

– Me olemme mestareita ja meidän on nautittava tästä.

Kroatialaistaituri vakuutteli, että Madridin nälkää ei ole tyydytetty vieläkään.

– Meidän on ensin nautittava tästä ja sitten valmistauduttava seuraavaan kauteen. Silloin pyrimme neljän mestaruuden putkeen.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Copa del Reyn finaalista!