© Kuva: Juha Tamminen

RoPS-lupauksella loistava tulevaisuus edessään – niin uskoo ainakin isoveli: ”Vähän parempia ominaisuuksia kuin minulla”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

RoPS:n puolustuslinjassa upeaa kautta pelaava Leo Väisänen, 20, on noussut ryminällä suomalaisen futiskansan tietoisuuteen. Leo Väisäsen isoveli, Serie A:ssa SPAL:n riveissä pelaava Sauli Väisänen on katsonut pikkuveljensä otteita ylpeänä.

Huuhkajien puolustuslinjan tärkeimpiin lukkoihin kuuluva Sauli Väisänen uskoo, että tämän kauden jälkeen ei enää kysellä kuka on Saulin pikkuveli Leo Väisänen.

– Olen satavarma siitä. Odotin sitä (läpimurtoa) oikeastaan jo viime kaudella, mutta nyt hän tulee lyömään läpi, Sauli kertoi Veikkausliigan virallisilla nettisivuilla.

Isoveljen mukaan Leolla on erittäin lupaava tulevaisuus edessään.

– Epätyypillisesti topparille hänen vahvuudet ovat pallollisessa pelaamisessa. Hän on joukkueelle äärimmäisen tärkeä pelinavaaja. Hän pelaa jonkinlaista shakkia futiskentällä. Leolla on aika paljon samoja ominaisuuksia kuin minulla, mutta ehkä pikkuisen parempia, Sauli totesi.

RoPS on pelannut upeasti alkukauden. Se ei ole vielä päästänyt yhtäkään maalia tällä kaudella ja kuudesta pelistä on irronnut viisi voittoa ja yksi maaliton tasapeli. Leo Väisänen on uurastanut RoPS:n alakerrassa jokaisessa pelissä täydet minuutit.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon