SJK on nyt uudessa komennossa, kun tiistaina potkut saaneen Tommi Kautosen tilalle pestattiin Alexei Eremenko senior. SJK:n myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalaisella riittää uskoa Eremenkon kykyihin päävalmentajana.

Kautonen oli reilun vuoden sisään neljäs päävalmentaja, joka sai potkut SJK:n päävalmentajan paikalta. Tuulista on ollut, mutta Seinäjoella riittää uskoa, että Eremenko on oikea mies tehtävään.

[readmore from=SJK]

Sosiaalisessa mediassa räväkkäänä persoonana tunnettu Vesalainen laittoi kovan vedon tulille Twitterissä. Vesalainen lupasi ajaa pyörällä Seinäjoelta Pietarsaareen, mikäli Eremenko ei valmenna sopimuskauttaan loppuun SJK:ssa. Eremenkon sopimus kattaa tämän ja kaksi seuraavaa kautta.

– AVOINVETO: Lupaan pyöräillä Pietarsaareen mikäli Aleksei Eremenko ei saa valmentaa sopimuskauttaan loppuun, eli 2020 loppuun, asti SJK:ssa Veikkausliigassa. Mikäli yksikään epäilijä uskaltaa vastata vetoon – anonyymit älkää vaivautuko! Vetoon saa vapaasti liittyä.

– Vetoon mukaan lähtevä joutuu polkemaan vuoden 2021 aikana vastaavasti Pietarsaaresta Seinäjoelle, Vesalainen kirjoitti Twitterissä.

Vesalainen ei suinkaan ollut ainoa SJK:ssa, joka oli valmis lyömään vetoa. Seuran puheenjohtaja Raimo Sarajärvi oli valmis ottamaan vedon vastaan siitä, putoaako SJK kauden päätteeksi Veikkausliigasta. Sarajärvi oli varma siitä, että sijoitus tulee kohenemaan kauden edetessä, lue uutinen tästä.

Jos et näe alla olevia twiittejä, voit katsoa ne tästä.

Joni 🇺🇦Vesalainen

@JoniVesalainen

Joni 🇺🇦Vesalainen

@JoniVesalainen
AVOINVETO: lupaan pyöräillä Pietarsaareen mikäli Aleksei Eremenko ei saa valmentaa sopimuskauttaan loppuun eli 2020 loppuun asti @SJK_Seinajoki @Veikkausliiga mikäli yksikään epäilijä uskaltaa vastata vetoon - anonyymit älkää vaivutuko! Vetoon saa vapaasti liittyä
Vetoon mukaaan lähtevä joutuun polkemaan vuodebn 2021 aikana vastaavasti Pietarsaaresta Seinäjoelle.