Ranskalaisjoukkue Nantesin päävalmentaja Claudio Ranieri on yllyttänyt seuran presidenttiä antamaan hänelle potkut tämän syytettyä italialaisluotsia epäammattimaisuudesta.

Leicesterin Valioliigan mestaruuteen kaudella 2015-16 johdattaneen Ranierin ja seurapresidentti Waldemar Kitan välit ovat viilentyneet sesongin edetessä.

– On normaalia, että hän kritisoi. Kaikki presidentit kritisoivat, kun häviät, sanoi Ranieri Leicester Mercuryn mukaan Nantesin kärsittyä 0-2-tappion Lyonille.

– Joten jos hän ei ole tyytyväinen, niin hänellä on vain yksi vaihtoehto, vihjasi italialaisvalmentaja.

Alkukaudesta hyvässä vireessä ollut Nantes on Ranskan pääsarjassa kymmenentenä, kun kolme kierrosta on pelaamatta. Tämän vuoden puolella joukkue on voittanut sarjapeleistään vain kaksi.

Ranierin ja Nantesin johtoportaan suhde koki kovia myös viime viikolla, kun hän ei ollut paikalla seuran 75-vuotisjuhlassa.

Italialaisvalmentaja sanoi olleensa matkalla tapahtumaan, mutta hänen autonkuljettajansa erehtyi reitistä.

– Olin matkalla sinne, mutta autonkuljettajani kääntyi väärään suuntaan.

– Saavuimme toiselle puolelle kaupunkia ja siellä oli niin paljon autoja, että pyysin kuljettajaani viemään minut lentokentälle, jotta voisin mennä Lontooseen, sillä asunnossani on ollut vesivahinko.

– Kerroin presidentille, että olen jumissa. Hän sanoi minulle, että siinä ei ole mitään ongelmaa. Kysyin hänen lupaansa.

Seurapresidentti Kitan näkemys oli kuitenkin hieman erilainen. Nantes-pomon kerrotaan tympääntyneen myös siitä, että Ranieri ja hänen taustajoukkonsa kävivät Englannissa katsomassa kaksi ottelua, Manchester United-Tottenhamin ja Arsenal-West Hamin.

– Ehkä hänellä oli velvoitteensa, mitä odotatte minun sanovan? Minusta se oli epäammattimaista käyttäytyä tällä tavoin. Se on (valmentajalle) välttämättömyys osallistua tällaiseen tilaisuuteen (seuran vuosijuhlaan), sanoi Kita.