Southampton varmisti käytännössä paikkansa ensi kauden Valioliigassa, kun se kukisti tiistai-iltana vieraskentällä Swansean maalein 1-0 Manolo Gabbiadinin tekemällä maalilla. Retki Walesiin ei kuitenkaan sujunut ongelmitta, sillä Pyhimysten majoitusvaraus Swansean Marriott-hotellissa peruttiin tarpeettoman lähellä otteluajankohtaa.

Joukkue löysi toisen majapaikan, mutta siitä huolimatta se jätti matkasivusto TripAdvisoriin kitkerän palautteen peruutuksen vuoksi. Saints julkaisi jättämänsä palautetekstin omalla Twitter-tilillään. Pisteitä asteikolla 1-5 hotelli sai yhden.

Southampton FC

@SouthamptonFC
Just some feedback... #saintsfc

– Meidän piti majoittua täällä erittäin tärkeän bisnesmatkan takia, mutta varauksemme peruttiin 24 tuntia ennen saapumista, väitetyn virusepidemian vuoksi, arvostelussa luki.

– Se oli iso pettymys, sillä muiden vieraiden varauksiin se ei näyttänyt vaikuttaneen. Se tarkoitti, että meidän piti järjestää ryhmällemme lyhyellä varoitusajalla vaihtoehtoinen majoitusratkaisu.

– Onneksi kokemus ei pilannut matkaamme, vaan bisnestapaaminen osoittautui erittäin tuottoisaksi!

Telegraphin uutisessa Marriott-hotelli kuitenkin puolustautui, ja sanoi joutuneensa perumaan muitakin varauksia useiden hotellivieraiden sairastuttua.

– Kuulimme viime viikolla, että pieni määrä työntekijöitä ja vieraita oli sairastunut. Tiedotimme tavanomaiseen tapaan suuria ryhmiä asiasta, jotta he voisivat etsiä vaihtoehtoisia majapaikkoja, jos he päättäisivät tehdä niin, hotellinjohtaja Michael Downie kertoi lehdelle.

Käänne aiheutti kuitenkin spekulaatioita siitä, oliko hotellivarauksen peruminen jonkinlainen juoni Swansean menestyksen takaamiseksi. Hotelli nimittäin otti yhä vastaan varauksia yli kymmenen hengen ryhmiltä. Uusista sairastapauksista ei Downien mukaan ole tiedotettu.

Southampton majoittui lopulta lähellä Cardiffia sijaitsevassa Vale of Glamorgan -hotellissa. Swansea on edelleen akuutin putoamisuhan alla.