Veikkausliigan tähtipelaajalta hassuttelua vai vihjaus Markku Kanervalle? ”Päiväkodin opettaja oli sitä mieltä”

© Kuva: Juha Tamminen
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus League Onen nousukarsinnasta!

FC Interille tällä kaudella viisi maalia yhdeksässä ottelussa viimeistellyt Timo Furuholm on varsin aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä.

Furuholm kirjoittelee usein Twitterissä pieni pilke silmäkulmassa. Ehkä myös tällä kertaa, kun mies otti kantaa Markku Kanervan pelaajavalintoihin Huuhkajien tuleviin harjoitusotteluihin Romaniaa sekä Valko-Venäjää vastaan.

Katso Huuhkajien joukkue tästä.

Furuholm, 30, oli sitä mieltä, että hänelle voisi löytyä vielä käyttöä maajoukkueesta. Varsinkin sitä mieltä oli ollut päiväkodin opettaja. Furuholmilta löytyy kymmenen esiintymistä maajoukkuepaidassa. Viimeinen ottelu Huuhkajissa on vuodelta 2014, jolloin hyökkääjä istui vaihtopenkillä Tšekkiä vastaan.

– Päiväkodin opettajan mukaan minun pitäisi päästä maajoukkueeseen. Sanoin olevani täysin samaa mieltä. Hän lisäsi vielä, että minun taitoa(?!) ja kokemusta tarvittaisiin. En kiistänyt tätäkään väitettä, Furuholm kirjoitti Twitterissä.

Lue Kanervan kommentit joukkueesta tästä.

Toisaalta Furuholm on ollut vahvassa vireessä tällä kaudella alisuorittaneessa Interissä. Ehkäpä maajoukkuevalinta vaatisi kuitenkin vielä kovemmat näytöt. Esimerkiksi nyt Huuhkajiin valittu KuPS-hyökkääjä Rasmus Karjalainen on paukuttanut alkukaudella kymmenessä ottelussa kymmenen maalia.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus League Onen nousukarsinnasta!