Yle: Lukas Hradeckyn siirtoneuvottelut edenneet: ”Pitkällä ollaan jo”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Huuhkajien ykköstorjuja Lukas Hradecky pelaa tänään lauantaina viimeisen pelinsä Eintracht Frankfurtin paidassa, kun Saksan cupin finaalissa vastaan asettuu suuri ja mahtava Bayern München.

Hradeckyn, 28, sopimus Frankfurtissa on päättymässä, ja hän on jo ilmoittanut jatkavansa uraansa muualla.

– Onhan ollut aika tapahtumarikkaat kolme vuotta Frankfurtissa. Tämä on ollut varmasti hyvä yhteistyö minulle ja seuralle. Olen saanut tästä täydet irti ja nyt on sitten aika vaihtaa esiintymislavaa, kertoo Huuhkaja-vahti Yle Urheilulle.

Hradecky toivoo, että hänen uransa jatkuu Bundesliigassa, jossa hän on ehtinyt torjua jo 101 ottelussa.

– Tänne olen aina halunnut jäädä ja minulla ei ole enää tarve todistaa täällä mitään. Jos menisin uuteen maahan, niin saattaisin joutua kamppailemaan vähän enemmän ykkösmaalivahdin paikasta ja minulle pelaaminen on tämän jutun A ja O. Toivon, että kaikki järjestyy niin, että saan Bundesliigassa jatkaa.

Hradecky on yhdistetty huhuissa vahvasti Joel Pohjanpalon edustamaan Bayer Leverkuseniin. Hän ei lähde vielä paljastamaan uutta seuraansa, mutta kertoo, että kulisseissa on tapahtunut jo kehitystä.

– Kuulakärkikynää ei ole vielä käytetty, asioita pitää vielä järjestellä, mutta pitkällä ollaan jo.

Uuden seuran tarjous tulee olemaan rahakkaampi kuin Frankfurtin tekemä jatkosopimustarjous, mutta Hradecky vakuuttaa, että euromäärät eivät olleen hänen päämotiivinsa seuran vaihtoon. Hän haluaa uusia haasteita.

– Elämän helppous ja mukavuusalue, se on vaarallinen paikka ja olen sen havainnut. Tuleva siirto taitaa olla minulle neljäs ja aina se on toiminut. Kokemus sanoo, että kannattaa lähteä, kun elämä tulee liian helpoksi. Totta kai mahdollinen tuleva tarjous on taloudellisesti parempi kuin Eintrachtin olisi pystynyt.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!