Ainoasta voitosta jo kaksi kuukautta – TPS pakotettu siirtomarkkinoille

© Kuva: Juha Tamminen

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

Turun Palloseuran paluu Veikkausliigaan on alkanut painajaismaisesti. TPS löytyy 14 pelatun ottelun jälkeen taulukon viimeiseltä sijalta, ja kauden ainoa voitto tuli huhtikuussa paikallisvastustaja FC Interin kustannuksella.

Joukkueen maalivahtivalmentaja Eemeli Reponen kertoo Veikkausliigan sivuilla, että ratkaisuja etsitään tällä hetkellä pelaajamarkkinoilta.

– Kyllä tällä hetkellä katsellaan apuja nykyiseen ryhmään ja Mika (päävalmentaja Laurikainen) tekee pitkää päivää etsiessään sopivia pelaajia vanhan rungon vahvisteeksi. Kauteen lähtiessä tiedettiin, että kapealla määrällä pelaajia mennään. Nyt kun vielä loukkaantumiset ja tehottomuus ovat painaneet päälle, niin pakko reagoida.

TPS:lla ei ole yhtä selkeää ongelmakohtaa, jolla kehnot tulokset voitaisiin selittää. Parannettavaa riittää useammalla osa-alueella.

– Näin pitkän kauden aikana tulee väkisin monia eri pelin osa-alueita, jotka takkuavat vuorollaan. Joten varmasti kaikkia osa-alueita pitää pystyä parantamaan. Olemme päästäneet hieman liikaa maaleja. Olemme siis saaneet tutkiskella huolella mitä tapahtuu muun muassa prässissämme, negatiivisessa tilanteenvaihdossa ja 16-alueen puolustamisessa.

– Vaikka olemme keränneet peleissä ihan hyvin maaliodottamaa, niin emme ole saaneet sitä konkretisoitua tulostaululle. Tämän lisäksi hyökkäämisessämme, avaamisessa ja rakenteluvaiheessa riittää tehtävää.

TPS kohtaa tänään tiistaina Rovaniemen Palloseuran vieraskentällä. Ottelu alkaa kello 18:30.

» Veikkausliigan ENNAKKOPAKETTI on täällä: Joukkue-ennakot, TOP-listat ja paljon muuta. Tutustu!

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!