Antoine Griezmann julkisti vihdoin ja viimein päätöksensä erikoisella tavalla – Barcelona sai pettyä

© Kuva: Getty Images

Atlético Madridin ranskalaishyökkääjä Antoine Griezmann kertoi viimein torstaina päätöksensä: hän jää Atléticoon.

Griezmann, 27, oli yhdistettynä Barcelonaan läpi viime kauden. Espanjalaismediassa esiintyi keväällä tusinoittain artikkeleita, joissa keskusteltiin ja spekuloitiin ranskalaiskärjen tulevaisuudesta, mutta Griezmann itse on pysynyt vaitonaisena – tähän asti.

Atléti-tähdestä tuli pitkä dokumentti espanjalaiselta Movistar-televisiokanavalta.

Dokumentissa nähtiin pätkiä Griezmannin ja Atléticon viime kaudesta. Ranskalaishyökkääjä kertoili tunnelmiaan mahdollisesta siirrosta ja sitä ympäröineistä kohuista noin 40 minuutin ajan. Dokumentissa käytiin läpi avoimesti Griezmannin kuluvaa vuotta ja Barcelonan kanssa käytyjä neuvotteluita. Movistar oli kuvannut dokumenttia läpi kevään.

Dokumentin lopussa Griezmann ilmoitti jäävänsä ”kotiin”, Atléticoon. Griezmannin mukaan madridilaisseuran uusi projekti ja uudet nimimiehet vakuuttivat hänet jäämään.