Argentiinan MM-kisat käynnistyivät valtavalla pettymyksellä, kun joukkue joutui tyytymään 1-1-tasapeliin Islannin kanssa.

Tänään torstaina vuorossa on La Albicelesten toinen lohkovaiheen peli, jossa vastaan asettuu ensimmäisen ottelunsa voittanut Kroatia.

Argentiinalaismediassa on käyty paljon keskustelua siitä, kenet päävalmentaja Jorge Sampaoli valitsee avauskokoonpanoonsa. Sekä Argentiinan Fox Sports että TyC Sports epäilevät, että Paris Saint-Germainin laitahyökkääjä Ángel Di María menettää paikkansa aloituskentällisessä. Hänen tilalleen odotetaan Boca Juniorsin lupaavaa laituria Cristian Pavónia tai Sporting Lissabonin Marcos Acuñaa.

Roy Nemer

@RoyNemer
Argentina XI for tomorrow: Caballero; Mercado, Otamendi, Tagliafico; Salvio, Enzo, Mascherano, Acuna; Messi, Meza; Aguero. This via @FOXSportsArg

Hebei China Fortunea edustavan Javier Macheranon vierelle keskikentälle on tungosta. Independienten keskikenttäpelaaja Maximiliano Meza aloitti Islantia vastaan oikealla laidalla, mutta hän kykenee pelaamaan myös keskustassa. AC Milanin Lucas Biglia menettänee joka tapauksessa paikkansa joko hänelle tai River Platen konkarille Enzo Pérezille. Myös Sevillan Éver Banega on vaihtoehto keskikentälle, mutta häntä ei ole spekuloitu avaukseen.

Manchester Unitedin puolustaja Marcos Rojo on myös pudotettu ennakoissa Argentiinan avauksesta.

Neljän puolustajan linjalla turnauksen aloittanut Argentiinaa saattaa vaihtaa formaationsa muotoon 3-4-3 tai 3-4-1-2, joissa wing-backit putoavat mukaan takalinjaan puolustustilanteessa. Islanti-pelissä kymppipaikalla pelannut Barcelonan Lionel Messi saattaa siis pelata Kroatiaa vastaan oikealla laidalla.

Argentiinan ja Kroatian ottelu alkaa Suomen aikaa kello 21:00.