© Kuva: Getty Images

Argentiinan pelaaminen sai Diego Maradonan kiehumaan: ”Sanat eivät riitä kuvailemaan”

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Argentiinalaislegenda Diego Maradona ei pysty sulattamaan maansa esitystä Venäjän MM-kisoissa.

Vuonna 1986 maailmanmestaruuden voittanut Maradona seurasi katsomosta, miten Argentiina pelasi Islannin kanssa tasapelin ja hävisi Kroatialle 0-3.

Argentiina on lähellä pudota MM-kisoista jo lohkovaiheessa, mitä sille ei ole käynyt sitten vuoden 2002. Sen on pakko voittaa Nigeria viimeisessä lohkopelissään, mikäli se mielii jatkopeleihin.

Sekä Argentiinan päävalmentaja Jorge Sampaoli että maan jalkapalloliitto AFA ovat saaneet runsaasti kritiikkiä joukkueen esityksistä. Myös ykköstähti Lionel Messi on saanut osansa.

Maradona purki turhautumistaan Telesurin haastattelussa.

– Sanat eivät riitä kuvailemaan tätä valtavaa sisäistä turhautuneisuutta. Kukaan Argentiinaa edustanut ei kestä katsoa, miten joukkueemme häviää tuolla tavoin Kroatialle, joka ei ole kuitenkaan kuin Saksa, Brasilia, Hollanti tai Espanja.

– Tähän on syynsä, ja se on AFA:n puheenjohtaja (Claudio Tapia). Liittoa johtavat henkilöt, jotka eivät tiedä jalkapallosta mitään.

– Argentiinalla ei ole suunnitelmaa tai ratkaisua yhtään mihinkään. Puhun nyt sekä keskikentästä, puolustuksesta ja hyökkäyksestä.

Maradona ei ollut yhtä kriittinen Messin suhteen.

– Kaikki haukkuvat häntä. Uskon, että Leo pelasi niin kuin hänen piti ja parhaimpansa mukaan. Joukkuekavereiden ongelmia on vaikea korjata.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!