Englannin Marcus Rashford on ollut erittäin pirteä MM-kisoihin valmistavissa harjoitusotteluissa ja myös tultuaan vaihdosta kentälle 22 minuutiksi Englannin avausottelussa.

Dele Alli on kärsinyt pienistä vaivoista ja Raheem Sterling ei ole onnistunut pelaamaan parhaalla tasollaan. Tilanne saattaa avata 20-vuotiaalle Rashfordille portin avauskokoonpanoon sunnuntain Panama-otteluun.

Lauantaina nuorukainen kertoi lehdistötilaisuudessa, että Portugalin Cristiano Ronaldo on ollut turnauksen vakuuttavin pelaaja ja Rashford pyrkii ottamaan hänestä mallia.

– Sanoisin, että Ronaldo on vakuuttanut minut eniten turnauksessa. Portugali-Espanja oli paras peli. Hän luo yhä edelleen uusia hetkiä, jotka ovat uskomattomia. Ei ole parempaa motivaatiota kuin hän, Rashford sanoi.

– Menen harjoituskentälle, asetun vetämään samanlaista vapaapotkua [kuin Cristiano Espanjaa vastaan] ja yritän tehdä saman.

– Se itseluottamus hänen kasvoillaan.. Hän on todella päättäväinen ja näyttää siltä, että hän tietää tekevänsä maalin. Tämä on se taso, jolloin paineet ovat suurimpia ja hän laukoi sen kuin se ei olisi mitään.

– Onko hän maailman paras pelaaja? Minä sanoisin, että kyllä. Hän ei vain pysyttele tasollaan, hän saavuttaa koko ajan uusia asioita. Jos haluaa päästä tuolle tasolle, täytyy tehdä vuosia noita asioita harjoituksissa joka päivä.