Tunisia-Englanti
Maanantaina 18.6 klo 21.00
MM-kisat

G-lohkon pelit alkavat maanantaina jalkapallon MM-kisoissa. Lohkon toisessa ottelussa Tunisia ja Englanti kohtaavat heti tärkeässä ottelussa, kumpikin joukkue tarvitsee pisteitä.

Englannin vuoro loistaa

Tunisia osallistuu jo viidettä kertaa MM-kisoihin, joten rutinoituneesta joukkueesta voidaan puhua. Joukkue taistelee lohkon jatkopaikasta yhdessä Englannin kanssa, Belgia todennäköisesti on Tunisialle liian kova vastustaja.

Tunisian harjoitusottelut ovat sujuneet vaihtelevasti, kuusi edellistä ottelua ovat tuottaneet vain kaksi voittoa, mutta toisaalta myös tuomisina on ollut 2-2-tasapeli Portugalia vastaan. Joukkueella on varmasti puolustavampi pelitapa ennakkoon vahvempia joukkueita vastaan, pääperiaatteena on että omissa ei saa soida.

Englanti lähtee hienoisena mustana hevosena turnaukseen. Joukkueella on aito mahdollisuus edetä turnauksessa pitkällekin, mutta toisaalta myös Englanti on aikaisemmissa arvokisoissa hermoillut itsensä pihalle aikaisessa vaiheessa.

Kuusi edellistä ottelua ovat sujuneet ilman tappioita, ja kokoonpanotilanne joukkueen sisällä on hyvä. Menestys kulminoituu Harry Kanen maalivireeseen, sekä keskikentän Jordan Hendersonin ja Eric Dierin määrittelemään pelin virtaukseen. Joukkueelta tarvitaan kärsivällisyyttä, sillä alkulohkossa sen tehtävä on murtaa puolustussumppuja Tunisiaa ja Panamaa vastaan.

Joukkueet ovat kohdanneet vain kerran aikaisemmin 1998, jolloin Englanti oli vahvempi lukemin 2-0. Vahvalla kokoonpanolla operoiva Englanti on suursuosikki voittamaan ottelun, ja modernin tavan mukaan sillä on joukkue täynnä nopeita pelaajia, jotka saavat pallon nopeasti kohti vastustajan maalia.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Englanti tekee maalin molemmilla puoliajoilla – kerroin 5.10 (normaalisti 2.55!)

Jos Englanti onnistuu maalinteossa molemmilla puoliajoilla, saat näin 20€ panoksella 102€ voiton!