Venäjän MM-kisoissa on tavattu ikävä ilmiö, kun hyttyset ovat vallanneet pelikentän. Englannin ja Tunisian ottelussa hyttysiä oli niin paljon, että pelaajat joutuivat ajoittain hätistelemään niitä pois.

Muun muassa Englannin kapteeni Harry Kane oli yllättynyt siitä, kuinka paljon hyttysiä lopulta oli, lue lisää tästä. Pelaajat suihkuttivat ennen peliä ja tauolla hyttysmyrkkyä iholleen, mutta sekään ei tuntunut tepsivän.

Nyt kuitenkin kisajärjestäjät ovat reagoineet ja laittavat kovan kovaa vastaan. Volgogradin stadionilla hyttysongelma on ollut pahimmillaan. Kisajärjestäjät ovatkin nyt levittäneet stadionin ulkopuolelle vaniljaa, jotta hyttyset pysyisivät pelikentältä poissa.

– Vaniljasta ei pitäisi olla vaivaa kannattajille, mutta sen pitäisi riittää karkottamaan hyttyset, kaupungin hallinnosta kerrottiin TASS:lle.

Perjantaina Volgogradin stadionilla pelataan Islannin ja Nigerian välinen ottelu. Reutersin toimittajan mukaan hyttysiä on ollut huomattavasti vähemmän sen jälkeen, kun asiaan reagoitiin vaniljalla.

Lähde: ESPN