Espanjalaislehti: Real Madrid ryöväämässä Brasilian MM-tähden maalivahtien ennätyssummalla!

© Kuva: Getty Images

Espanjalaislehti AS kertoo, että Brasilian MM-joukkueen maalivahti Alisson on lähellä siirtoa AS Romasta Real Madridiin.

Lehden mukaan neuvotteluissa on viime päivinä edistytty merkittävästi. Brasilian MM-joukkue tietää jo, että siirto on syntymässä.

Alissonia pidetään yhtenä tämän hetken parhaista maalivahdeista, ja hintakin on sen mukainen. AS:n mukaan osapuolet olisivat pääsemässä yhteisymmärrykseen noin 70 miljoonan euron korvauksesta. Se olisi maalivahtien uusi maailmanennätys.

25-vuotias Alisson pelasi päättyneellä kaudella 49 ottelua, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Brasilian maajoukkueessa hän on pelannut 24 peliä. Sykystä 2015 alkaen Alisson on toiminut Brasilian ykkösmaalivahtina.