Espanjan ja Man Unitedin tähtivahti vähätteli pahaa mokaansa – myös José Mourinho joutui kommentoimaan

© Kuva: Getty Images

Espanjan maalivahti David de Gea teki perjantai-iltana suorastaan ennennäkemättömän virheen Portugalia vastaan. De Gea joutui selittelemään pelin jälkeen virhettään ja samaa kysyttiin myös Manchester Unitedin manageri José Mourinholta.

Cristiano Ronaldo tykitti 16-rajan takaa kovan laukauksen, mutta pallo lipsahti luvattoman helposti de Gean näpeistä maaliin. Samanlaisia virheitä ei olla nähty de Gealta Man Unitedin paidassa, jossa hän pelasi loistavan viime kauden.

Lue ottelusta lisää tästä.

– Laitoin polveni myöhässä maahan ja pallo lipsahti minulta, mutta en ole tappanut ketään. Valmentaja on minun ja kaikkien tukena. Olen rauhallinen asian suhteen. Virheitä sattuu ja se oli hankala pallo, de Gea vähätteli tilannetta ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

De Gean valmentaja Mourinho työskentelee kisojen ajan RT Sportin asiantuntijana ja Mourinho joutuikin heti lähetyksessä kommentoimaan oman suojattinsa erhettä.

– De Gea on poikani. Minuun sattuu sanoa näin, mutta hän tietää, että se oli paha virhe. Hän ei ole tehnyt tuollaista virhettä Manchester Unitedissa, hänet valittiin loistavien suoritusten jälkeen kauden parhaaksi pelaajaksi. Mutta tuollaista sattuu parhaillekin, Mourinho totesi.