Joel Pohjanpalo puhui avoimesti vaikeasta kaudestaan: ”Kun meni hyvin, niin aina tuli jotain”

© Kuva: Getty Images
Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!

Bayer Leverkuenissa haasteellisen kauden pelannut Joel Pohjanpalo ei kierrellyt puhuessaan viimeisestä vuodestaan.

Odotukset olivat korkealla, kun kausi alkoi, vaikka Bayer Leverkusen hankki syyskuussa Lucas Alarion hyökkäykseensä. Lopulta peliaika jäi Kevin Vollandin ja Alarion takana todella vähäiseksi. Volland pelasi varsinkin alkukaudesta todella vahvasti ja Alario oli jo hintalappunsa takia Pohjanpaloa edellä nokkimisjärjestyksessä.

Lopulta Pohjanpalo pelasi vain seitsemässä sarjaottelussa, joissa syntyi yksi maali. Lisäksi peliaikaa tuli yhdessä cupin ottelussa, jossa suomalaishyökkääjä osui niin ikään.

– Hankala kausi kaiken kaikkiaan. Joka kerran kun meni hyvin, niin aina tuli joku pieni vaiva. Ihan alkukaudesta oli sama. Nyt olisin maaottelutauon jälkeen päässyt pelaamaan heti avauksesta, kun Lucas Alario otti punaisen. Pelasin kuitenkin hyvin sen Köln-ottelun toisen puoliajan valmentajan mielestä. Tietysti itsekin halusin työntää sitä, että jalka olisi tullut kuntoon mahdollisimman nopeasti, Pohjanpalo kertoi SuomiFutis-sivustolle.

Lue Pohjanpalon haastattelu kokonaisuudessaan täältä.

Nilkka ei kestänyt ja loukkaantumisen kanssa tuli lopulta takapakkia, jonka takia Pohjanpalo joutui jättämään myös Huuhkajien harjoitusottelut välistä. Pohjanpalon mukaan Leverkusenin selkeä tavoite oli selviytyä Mestarien liigaan, mutta se tavoite ei täyttynyt.

Pohjanpalon mukaan Leverkusen haluaisi pitää hänet, mutta kesällä seura saattaa vaihtua. Tarjouksia on tullut muistakin bundesliigaseuroista ja Pohjanpalolla on siinä mielessä hyvä tilanne, että hän saa lähteä, jos haluaa. Jatko Leverkusenissakaan ei ole poissuljettu.

– Loppujen lopuksi tässä ei ole mitään muuta kuin hyviä vaihtoehtoja. Tiedän, että muutama bundesliigaseura on tarjonnut. Katsotaan mitä tapahtuu ja keskitytään lomailuun ja siihen, että jalka saadaan nyt varmasti kuntoon, Pohjanpalo sanoi.

LUE MYÖS: Joel Pohjanpalo haastattelussa

Kimmo Mäkinen

Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!
Edellinen artikkeliSergio Ramosin kommentit suututtivat Liverpool-tähden – ”Idioottimaista”
Seuraava artikkeliRonaldon Portugali pyrkii jälleen kisaihmeeseen: ”Meidän on oltava realistisia”