Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba ei ole onnistunut pelaamaan tietään kaikkien ranskalaiskannattajien sydämeen.

Pogba, 25, uurasti perjantaina 86 minuuttia harjoitusmaaottelussa Italiaa vastaan, kun Ranska otti 3-1-voiton Allianz Rivieran stadionilla Nizzassa.

Moni ranskalaiskannattaja oli valmis jättämään Pogban ulos maan MM-ryhmästä, sillä kausi Manchesterissa oli pienoinen pettymys. Pogban edesottamuksista ollaan kiistelty myös Englannissa. Osa on ollut tyytyväinen taiturin otteisiin, osan mielestä hän kiinnittää enemmän huomiota hiuksiinsa kuin pelaamiseen.

Useat odottavat Pogbasta johtajaa niin Ranskan kuin Unitedin keskikentälle.

Perjantaina Pogba pelasi vaisuhkon pelin Italiaa vastaan. Osa kannattajista vihelsi, kun Pogba sai pallon tai epäonnistui laukauksessaan.

United-tähden rinnalla pelannut Bayern Münchenin keskikenttäpelaaja Corentin Tolisso hämmästeli ottelun jälkeen fanien reaktioita.

– Me olemme Ranska pelasimme sitten Nizzassa, Lyonissa tai Saint-Etiennessä. Kaikki edustavat Ranskan joukkuetta, sanoi Colisso FourFourTwon mukaan.

– Kannattajat tulivat tukemaan Ranskan joukkuetta. Henkilökohtaisesti minua ärsyttää, kun todistan tuollaista viheltelyä. Huomasin, että myös Florian Thauvin sai sitä osakseen.

– Me olemme Ranska, me olemme kaikki Ranskan pelaajia ja me taistelemme maamme ja faniemme puolesta ja me suoriuduimme erittäin hyvin.

– Paul pelasi hyvän pelin, hän teki kovasti töitä. Se sattuu myös minuun, koska en haluaisi, että minulle vihellettäisiin, vaikka menisin entisenä Lyonin pelaajana Saint-Etienneen pelaamaan.

– Kannattajien on ymmärrettävä tämä. Me olemme kaikki samassa veneessä ja meidän on pidettävä yhtä.

Ranska pelaa kesän MM-kisoissa samassa alkulohkossa Australian, Perun ja Tanskan kanssa.