Argentiinan päävalmentaja Jorge Sampaoli on tällä hetkellä tukalassa tilanteessa. Kahdesta alkulohkon ottelusta on kasassa vain yksi piste ja jatkopaikka ei ole enää omissa käsissä.

Torstaina Kroatia löylytti Argentiinaa lukemin 3-0, lue lisää tästä.

Sampaolin asema päävalmentajana on nyt tapetilla. Argentiinassa leviää huhuja, joiden mukaan pelaajat olisivat vaatimassa Sampaolille potkuja. Argentiinalainen toimittaja Sebástian Tempone kertoi Twitterissä, että pelaajat olisivat vaatineet Argentiinen jalkapalloliiton johtoa antamaan Sampaolille potkut ennen lohkovaiheen viimeistä ottelua Nigeriaa vastaan.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä. (Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.)

SebastianT

@SebasTempone
Ahora: Reunión de jugadores en una habitación de la concentración. Piden que @SampaoliOficial no dirija ante Nigeria cuenta MP en TyC

Toisen huhun mukaan pelaajat olisivat puhuneet suoraan Sampaolille, ettei hän valmentaisi enää Nigeria-ottelussa. Tämän väitteen mukaan Sampaoli olisi myös hyväksynyt pelaajien pyynnön ja jäämässä sivuun tehtävästään. Loppukisojen ajan Argentiinaa luotsaisi Jorge Burruchaga.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Roberto Rojas

@RobertoRojas97
Rumors in Argentina saying now that the players have asked Jorge Sampaoli to not coach the final game against Nigeria on Tuesday and he accepted meaning that Jorge Burruchaga will be the manager. Only rumors mind you but certainly a mutiny I haven’t seen since France 2010.