Lehti: Real Madrid valmis tarjoamaan Bayern Münchenille hyökkääjää hyökkääjästä

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Saksalainen Kicker-lehti kertoi maanantaina, että Real Madrid on valmistelemassa tarjousta Bayern Münchenille puolalaishyökkääjä Robert Lewandoskista.

Lewandowskin MM-kisat ovat menneet penkin alle. Sunnuntaina Puola hävisi Kolumbialle ja menetti samalla mahdollisuudet jatkopeleihin.

Real Madrid on ollut jo pidemmän aikaa Lewandowskin kintereillä, mutta Bayern ei ole ollut halukas myymään hyökkääjäänsä. Kickerin mukaan Real Madrid olisi valmis käyttämään antamaan Karim Benzeman vaihdossa Lewandowskiin. Luultavasti kauppaan sisältyisi vielä siirtokorvaus Benzeman lisäksi.

Bayern ei ole kuitenkaan lehden mukaan kiinnostunut Benzemasta eikä toisaalta Lewandowskin myymisestä. Lewandowski sen sijaan saattaisi ollakin kiinnostunut siirtymisestä Madridiin, mutta hänellä on Bayernin kanssa kesäkuuhun 2021 saakka ulottuvat sopimus.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!