Mohamed Salahilta jäätävä kuitti Sergio Ramosille: ”Hän ehkä osaisi sanoa senkin”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin tähtipelaaja Mohamed Salah kommentoi espanjalaislehti Marcan haastattelussa Sergio Ramosia.

Ramos rikkoi Salahia Mestarien liigan finaaliissa niin, että Salah loukkaantui ja joutui jättämään kentän. Real Madrid juhli lopulta mestaruutta, mutta ottelun jälkeen Ramos on saanut paljon kritiikkiä tilanteesta, jossa Salah loukkasi olkapäänsä.

Ramos sanoi, että jos hänelle olisi käynyt samalla tavalla kuin Salahille, hän olisi pystynyt pelaamaan vielä toisen puoliajan. Ramos on saanut paljon vihaisia viestejä kommenteistaan. Salah suhtautui Ramosin kommentteihin naureskellen.

– Minun kommenttini tähän on seuraava: Se on ihan okei, jos hän, joka sai ensin sinut itkemään, saa myöhemmin sinut nauramaan. Ehkä hän osaisi myös sanoa minulle, olenko pelikunnossa MM-kisoissa, Salah kuittasi.

Ramos oli lähettänyt viestin Salahille ja pahoitellut hänen loukkaantumista. Salah ei kuitenkaan antanut mitään synninpäästöä Ramosille.

– Hän lähetti viestin, mutta en koskaan sanonut hänelle, että se (mitä hän teki) oli okei, Salah kertoi.

Salah kertoi myös, että toivoo olevansa pelikunnossa Egyptin avausottelussa Uruguayta vastaan, mutta ei vielä voi sanoa sitä varmaksi.