Näin FC Kööpenhaminan suomalaismaalivahti ennakoi KuPS:a – kehui myös kuopiolaisia

© Kuva: Juha Tamminen
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Kuopion Palloseura kohtaa Eurooppa-liigan ensimmäisellä karsintakierroksella FC Kööpenhaminan. Otteluparin avauskohtaaminen pelataan Kuopiossa 12.7. ja toinen ottelu pelataan Kööpenhaminassa 19.7.

Lisää suomalaisväriä ottelupariin tuo Kööpenhaminaan kesällä siirtynyt suomalaisvahti Jesse Joronen. Joronen saattaa saada debyyttinsä KuPS:a vastaan.

– He ovat todella hyvin organisoitu joukkue ja pelaavat todella hyvin suomalaisella skaalalla. Tunnen joukkueesta pari pelaajaa nuorisomaajoukkueista, Petteri Pennasen ja Henri Toivomäen. Heillä on hyvä joukkue, Joronen sanoi FCK:n nettisivuilla.

– Ymmärrykseni mukaan he yrittävät pelata hyökkäävää jalkapalloa. En ole seurannut heitä kauhean tiiviisti, mutta lähiviikkoina aloitamme tutkia heitä videolta, maalivahti jatkoi.

Jorosella oli myös pelkkää hyvää sanottavaa kuopiolaisista.

– Kuopiolaiset ovat todella erityisiä, positiivisella tavalla. He ovat hauskoja, ja heillä on aina vitsi takataskussa, pilkettä silmäkulmassa ja he käyttävät paljon ironiaa. Niille FCK:n kannattajille, jotka matkustavat peliin, on luvassa hauska matka, Joronen totesi.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliTässä Brasilian kokoonpano illan otteluun – tasapeli riittää
Seuraava artikkeliNäin Saksan päävalmentaja kommentoi valtavaa pettymystä – kisat loppuivat ennen aikojaan