Saksan A-maajoukkueen päävalmentaja Joachim Löw oli murtunut mies hänen ryhmänsä pudottua Venäjän MM-kisoista jo lohkovaiheessa.

”Die Mannschaftilla” oli vielä mahdollisuus edetä jatkoon, mutta se hävisi viimeisen lohkopelinsä Etelä-Korealle 0-2. Ruotsi taas voitti lohkon toisessa, samaan aikaan pelatussa, ottelussa Meksikon 3-0.

Saksa jäi lohkossa viimeiseksi.

Löw on johdattanut Saksan vähintään välieriin MM-turnauksissa sitten hänen nimityksensä päävalmentajaksi vuonna 2006. Hän ei halunnut vielä kommentoida, tulisiko hänen valmentaa Saksaa syksyllä alkavissa EM-karsinnoissa.

– Me emme ansainneet voittaa MM-kisoja emmekä me ansainneet päästä 16 parhaan joukkoon, sanoi Löw Sky Sportsin mukaan.

– Me emme pudonneet tänään sen takia, että emme olisi halunneet voittaa. Kuten näitte, me halusimme voittaa, mutta meillä ei missään vaiheessa ollut kunnon mahdollisuutta siirtyä johtoon.

– Olemme olleet vuoden 2006 jälkeen joko neljän parhaan joukossa tai finaalissa. Olemme jopa voittaneet. Mutta tällä kertaa me emme suoriutuneet, kuten normaalisti. Meidän on hyväksyttävä se. Pettymys on valtava.

– Mutta mihin me jatkamme? Meidän on jatkettava tästä. Minun on vielä liian aikaista sanoa mitään tässä vaiheessa, mutta me tulemme puhumaan siitä rauhassa.