Perparim Hetemaj puhui avoimesti vellovista siirohuhuista – kaksi vaihtoehtoa pöydällä

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

Suomen A-maajoukkueessa jo uransa lopettanut Perparim Hetemaj on ollut suomalaisittain erittäin mielenkiintoinen nimi kesän siirtomarkkinoilla. Hetemaj puhui Huuhkaja tv:n haastattelussa tulevaisuudestaan.

Hetemaj, 31, on pyörinyt siirtohuhuissa, joiden mukaan mies olisi siirtymässä sarjanousija Parmaan. Toisaalta viimeiset lehtitiedot Italiasta ovat kertoneet jatkosopimuksen olevan lähellä Chievon kanssa, lue lisää tästä.

Hetemajn sopimukseen Chievon kanssa kuuluu vuoden optio. Hetemaj sanoi, että päätöksen aika on käsillä.

– Nyt ollaan aika loppusuoralla päätöksen kanssa. Voi olla, että tulee jotain yllättävää tietoa tai sitten vähän tylsempää tietoa. Riippuu vähän, miten siihen suhtautuu, Hetemaj puhui ympäripyöreästi.

Selvää on se, että Hetemajlla on tällä hetkellä kaksi vaihtoehtoa: Siirto toiseen italialaisseuraan tai jatkosopimus Chievon kanssa. Hetemaj pelasi viime kaudella isossa roolissa Chievon keskikentällä tehden oman maaliennätyksensä Serie A:ssa.

– Innolla odotan seuraavaa kautta. Oma hienoutensa on lähteä kokemaan jotain uutta. Omat hyvät puolensa ovat myös siinä, jos päätän jäädä.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!