Perparim Hetemaj teki päätöksensä uran jatkosta

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Chievo tiedotti kesken MM-huuman, että joukkueen kapteeninnauhaakin kantanut suomalainen keskikenttäpelaaja Perparim Hetemaj jatkaa seurassa.

Hetemajn sopimus oli katkolla ja miehellä oli myös muita mahdollisuuksia pöydällä. Lopulta Hetemaj päätti jatkaa Chievossa ja solmi seuran kanssa aina vuoteen 2020 ulottuvan sopimuksen. Lisäksi sopimukseen kuuluu vielä optio vuoden jatkosta.

Viime kaudella Hetemaj teki Chievon paidassa maaliennätyksensä Serie A:ssa, kun ikitaistelija iski kolme maalia. Hetemaj on pelannut Serie A:ssa vuodesta 2010 saakka. Hetemaj on Chievon kolmanneksi eniten pelejä pelannut ulkomaalaispelaaja.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!