© Kuva: Getty Images

Perparim Hetemaj vertailee Euroopan huippusarjoja – nostaa yhden ”selkeäksi ykköseksi”

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos

Huuhkajien entinen keskikenttäpelaaja, Chievon Perparim Hetemaj, aloittaa syksyllä jo yhdeksännen kautensa Italian pääsarjassa, Serie A:ssa.

Hetemaj, 31, oli siirtohuhuissa vahvasti yhdistettynä Genoaan, mutta Chievo tiedotti keskiviikkona suomalaisen tehneen seuran kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.

Hän on pelannut valtaosan ammattilaisurastaan Italiassa ja saanut seurata ”saapasmaan” jalkapallon ylä- ja alamäkiä lähietäisyydeltä.

Serie A on viime vuosina ollut Juventuksen leikkikenttä. ”Vanha Rouva” on vienyt nimiinsä seitsemän viimeisintä Italian mestaruutta, vaikka viime kaudella Napoli laittoikin kovasti hanttiin.

Myös Milanon suurseurat Inter ja AC Milan ovat hiljalleen heräilemässä entiseen loistoonsa, mutta vielä niistä ei ole Juventukselle haastajiksi. Mestarien liigassa Italian lippua heilutti AS Roma, joka selvisi päättyneen kauden kilpailussa sensaatiomaisesti välieriin asti.

Miten Serie A pärjää vertailussa muihin Euroopan huippusarjoihin? Hetemaj antoi mielipiteensä vedonlyöntiyhtiö Unibetin haastattelussa.

– Italian liigan asema on mielestäni hyvä. Espanjan La Liga on selkeä ykkönen. Englanti on toisena, mutta Uefan liigarankingissahan Serie A on jo ohittanut Bundesliigan. Meno on siis ollut nousujohteista.

– Englannin rahallinen ylivoima on viime kädessä niin selvä, että veikkaan Valioliigan nousevan jossain vaiheessa Euroopan ykkössarjaksi. Mielestäni Serie A menee tällä hetkellä rinta rinnan Bundesliigan kanssa.

Hetemaj tuottaa tulevan kauden aikana Unibetille sisältöjä Serie A -pelaajan elämästä.

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos