Portugali-Marokko
Keskiviikkona 20.6 klo 15.00
MM-kisat

B-lohkon toinen ottelukierros pyörähtää käyntiin keskiviikkona. Espanjan kanssa 3-3-tasapelin pelannut Portugali hakee voittoa Marokosta, jolla se taistelisi edelleen lohkovoitosta.

Ronaldo iskussa

Portugali avasi MM-kisat upealla näytöksellä Espanjaa vastaan, joka päättyi siis 3-3. Cristiano Ronaldo oli avausottelun suurin tähti hattutempullaan, ja puheet hidastuneesta ja väsähtäneestä Ronaldosta voidaan unohtaa. Ronaldo taistelee kisojen maalipörssin voitosta ja Portugali on matkalla kohti jatkopelejä.

Joukkueen on tiivistettävä puolustustaan jota menestysmahdollisuudet paranevat turnauksen edetessä. Rui Patricio on isojen otteluiden mies ja erinomainen rangaistuspotkujen torjuja, joten jatkossa katseet kääntyvät myös tähän mieheen.

Marokon turnaus käynnistyi katastrofaalisissa merkeissä, kun joukkue hävisi yllättäen Iranille 0-1. Iranille ennustettiin yhtä yllätysvoittoa kisoihin ja se tuli heti avauksessa Marokkoa vastaan, joka oli ikävää Marokon kannalta. Hyvät harjoitusottelut eivät sittenkään näytä kantavan MM-turnauksen osalta pitkälle.

Tappiolla Portugalia vastaan Marokon teoreettisetkin mahdollisuudet jatkopeleihin sammuvat lopullisesti. Joukkue haluaa varmasti kirkastaa kilpeään Iran-tappion jälkeen ja hakea aktiivisesti jopa voittoa. Tämä todennäköisesti avaa paikkoja nopeille Portugalin vastaiskuille Ronaldon johdolla.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Portugali tekee maalin molemmilla puoliajoilla – kerroin 6.00 (normaalisti 3.00!)

Jos Portugali onnistuu maalinteossa molemmilla jaksoilla, saat näin 20€ panoksella 120€ voiton!