Suomen A-maajoukkue hävisi tiistaina Romanialle ystävyysottelussa 0-2-lukemin.

Romanian maaleista vastasi Cristian Manea 37 minuutin kohdalla ja Ciprian Deac reilun tunnin pelin jälkeen.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Romania lisäsi johdoksi 2-0 tunnin pelin jälkeen. Huuhkajilla oli toisella puoliajalla paikat useampaankin maaliin. Kaksi vapaapotkua 16 rajan tuntumasta ja lisäksi Väisäsellä ja Karjalaisella loistopaikat. Tänään ei sihti ollut kohdallaan ja Romania vei voiton
#Huuhkajat #ROUFIN

Ilman useita avainpelaajiaan pelannut Suomi ei ollut ottelussa aivan terävimmillään. Huippuluokan maalintekopaikat jäivät vähiin ja Romania onnistui käyttämään omat tilaisuutensa.

Positiivista Suomen kannalta oli se, että useat vähemmän vastuuta maajoukkueessa saaneet pelaajat pääsivät näyttämään osaamistaan. Muun muassa Henri Toivomäki ja Rasmus Karjalainen saivat tililleen A-maajoukkuedebyyttinsä.

Ennen kyseistä tappiota Suomi oli pelannut kahdeksan peliä ilman tappioita. Lauantaina Huuhkajat kohtaavat Valko-Venäjän.