Brasilian ykköstähti Neymar vaikuttaa selättäneen jalkapöytävamman, jonka vuoksi hänen kautensa Paris Saint-Germainib riveissä päättyi jo helmikuun lopulla.

Neymar, 26, palasi tositoimiin viikko sitten harjoitusottelussa Kroatiaa vastaan. Hän tuli tauolla vaihdosta sisään ja viimeisteli hienon maalin 2-0-voitossa.

Tänään sunnuntaina Neymar kellotti itselleen 84 minuuttia viimeisessä harjoituspelissä ennen Venäjän MM-kisoja, kun Brasilia päihitti edelliset seitsemän otteluaan voittaneen Itävallan 3-0.

Maali-iloittelun aloitti ensimmäisellä jaksolla Gabriel Jesus.

Neymar kasvatti johdon kahteen osumaan reilun tunnin kohdalla. Hän sai syötön Willianilta Itävallan rangaistusalueen vasemmalle puolelle, harhautti yhden puolustajan kahville ja sijoitti pallon maalivahti Heinz Lindnerin längeistä sisään.

CBF Futebol

@CBF_Futebol
Golaço do @neymarjr hoje? Temos! Olha esse drible antes da finalização... 😍⚽️🇧🇷

Assim a #SeleçãoBrasileira abria 2 a 0 contra a Áustria! #GigantesPorNatureza

Loppulukemat viimeisteli hetkeä myöhemmin Philippe Coutinho.

Neymar on nyt Brasilian A-maajoukkueen kaikkien aikojen maalintekijätilastossa jaetulla kolmannella sijalla Romárion kanssa 55 osumalla.