Serie A -tähti hämmentää kommenteillaan: ”Naiset lähestyvät sinua häpeilemättömästi”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

AS Roman belgialaistähti Radja Nainggolan on jälleen pinnalla kentän ulkopuolisten tapahtumien johdosta.

Nainggolan, 30, päätti hiljattain uransa maajoukkueessa, kun häntä ei valittu Belgian MM-ryhmään. Ninja-lempinimeä kantava keskikenttäpelaaja epäili, että hänet jätettiin sivuun ristiriitaisen persoonansa vuoksi, eikä niinkään urheilullisten tekijöiden takia.

Viimeisin kohu nousi, kun Nainggolan vieraili belgialaisessa tv-ohjelmassa Gert Late Nightissa, jossa hän kommentoi muun muassa miesjalkapallopelaajien ympärillä pyöriviä naisia sekä homoseksuaaleja jalkapallossa.

– Monet naiset lähestyvät sinua häpeilemättömästi, ja välillä on vaikeaa sanoa ”ei”. Olen naimisissa enkä aio sanoa, että olisin enkeli, mutta tärkeintä on, että se ei tule ikinä julki.

– Se on todella vaikeaa, kun menee juhliin ja yhtäkkiä ympärilläsi on viisi naista. Mitä siinä tekee?

Huippujalkapallossa on yhä erittäin vähän pelaajia, jotka ovat julkisesti kertoneet julkisesti olevansa homoseksuaaleja. Nainggolania tämä ei yllätä.

– He eivät tule ulos kaapista. Heitä nolostuttaa ja he tajuavat, että heidän aikansa tässä lajissa olisi ohi, jos he tulisivat ulos. Siitä olisi vaikea puhua pukukopissa. Jalkapallo tunnetaan siitä, että sen ympärillä pyörii kauniita naisia.

Nainggolan on jo pohtinut uransa jälkeistä aikaa, eikä hän aio näillä näkymin pysytellä jalkapallon parissa.

– Haluan siirtyä sivuun jalkapallon maailmasta. En halua olla analyytikko tai valmentaja. En halua olla missään tekemisissä sen kanssa.

– Avaan vaatekaupan Roomaan ja toivon, että siitä tulee jonain päivänä kaupungin paras. Siitä tulee erityinen. Haluan sinne myös baarin. Suunnittelemme avaavamme kaupan heinäkuussa, mutta työtä riittää vielä.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!