© Kuva: Juha Tamminen

SJK kuilun partaalla – jälleen kerran karmaiseva pettymys viime hetkillä

HUIPPUTARJOUS: Huuhkajien voitosta jättikerroin 25,00!

Huuhkajat kohtaa sunnuntaina illalla Unkarin. Nyt kannattaa lyödä vetoa Huuhkajien puolesta, koska kerroin on järjettömän kova!

Seinäjoella tuska ei tunnu hellittävän millään. Tommi Kautonen sai potkut jo toukokuussa, mutta uusi päävalmentaja Alexei Eremenko Senior ei ole saanut konetta vielä käyntiin.

Tiistaina Ilves kävi hakemassa täydet kolme pistettä Seinäjoelta. Voitto tuli dramaattisten loppuminuuttien jälkeen. Ilves johti ottelua lukemin 2-1, mutta Vahid Hambo toi komealla osumalla SJK:n tasoihin 86. minuutilla.

SJK oli kiinni pisteessä, mikä sekin olisi varmasti vaikean ottelun jälkeen kelvannut. Viimeisellä minuutilla kuitenkin tapahtui taas. Ilveksestä SJK:hon täksi kaudeksi siirtynyt Emile Paul Tendeng rikkoi boksin rajalla Felipe Aspegreniä ja pallo vietiin pilkulle. Vaihdosta sisään tullut Issa Thiaw tykitti pallon varmasti maaliin ja varmisti voiton, kun pelikellossa oli 89. minuutti.

Tappio oli SJK:lle kolmas peräkkäinen. Kotikentällä SJK on onnistunut voittamaan koko kaudella vain kahdesti. Piste-ero karsijan paikalla olevaan PS Kemiin on vain piste ja myös sarjajumbo TPS hengittää niskaan kahden pisteen päässä. SJK on sijalla kymmenen.

– Onhan tulokset nyt olleet vähän huonoja, mutta ei auta. Joka peliin olemme parantaneet ja kyllä niitä pisteitä alkaa pian tulla, SJK:n nuori toppari Ville Tikkanen kommentoi Ruutu+:n haastattelussa.

Eremenkon aikana SJK on kerännyt seitsemästä ottelusta vain viisi pistettä.

HUIPPUTARJOUS: Huuhkajien voitosta jättikerroin 25,00!

Huuhkajat kohtaa sunnuntaina illalla Unkarin. Nyt kannattaa lyödä vetoa Huuhkajien puolesta, koska kerroin on järjettömän kova!