Taasko se alkaa? – Lähde: PSG-tähti jälleen siirtohuhujen kohteena – tässä mahdolliset ostajavaihtoehdot

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin keskikenttäpelaaja Marco Verratti oli viime kesänä todellinen magneetti siirtohuhuille. Viimeiset tiedot Italiasta ja Espanjasta vihjailevat, että samanlainen siirtosaaga saattaa olla edessä myös tänä kesänä.

Verrattia oltiin huhujen mukaan viemässä viime kesänä Barcelonaan, mutta kauppaa ei lopulta koskaan syntynyt. Mundo Depoertivo kertoi viime viikonloppuna, että PSG olisi valmis myymään Verrattin, mikäli sopiva tarjous tulee.

Italialainen Calcio Mercato -sivusto tiesi kertoa samaa ja lisäksi sen, että Verratti olisi myös halukas kokeilemaan jotain uutta. Sivuston mukaan Verratti tapasi PSG:n uuden päävalmentaja Thomas Tuchelin, jota Verratti ei pitänyt parhaana vaihtoehtona joukkueen uudeksi päävalmentajaksi.

Italiassa ainoa seura, jolla olisi varaa Verrattiin, on Juventus, mutta Juventus hankki jo keskikentällee Liverpoolista Emre Canin. Kiinnostusta on ollut myös Real Madridista ja Barcelonasta, joka etsii kuumeisesti Andrés Iniestalle korvaajaa.

Lisäksi myös Manchester United olisi kiinnostunut Italian maajoukkueen keskikenttäpelaajasta, mutta Verratti ei ole tiettävästi kovin halukas pelaamaan Unitedissa tai Valioliigassa.

Lähde: Football Italia

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!