Uruguay-Venäjä
Maanantaina 25.6 klo 17.00
MM-kisat

A-lohkon päätöskamppailut pelataan samanaikaisesti maanantain alkuillassa. Uruguay ja Venäjä ratkaisevat lohkovoiton omassa ottelussaan.

Uruguay niukkaan voittoon

Uruguay ei ole esittänyt mitään valovoimaisinta jalkapalloa Venäjän MM-turnauksessa, mutta kaksi 1-0-voittoa Egyptistä ja Saudi-Arabiasta ovat vieneet joukkueen tilanteeseen jossa se taistelee A-lohkon voitosta Venäjää vastaan.

Uruguay porskuttaa viiden ottelun voittoputkessa, joten joukkue pelaa hyvällä itseluottamuksella, vaikka maalinteko onkin välillä ollut hankalaa. Toisaalta viiteen viime otteluun joukkue ei ole päästänyt yhtään maalia, joten pelisysteemi ja puolustuspeli on hyvässä iskussa. Uruguay on potentiaalinen yllättäjä koko kisoja ajatellen.

Etukäteen lytätty Venäjä pelasi kaksi enimmäistä ottelua kuin hurmiossa. Voitot Saudi-Arabiasta ja Egyptistä maalierolla 8-1 ovat saaneet kotiyleisön täysin joukkueen taakse. Uruguay on ensimmäinen todellinen testi joukkueen iskukyvylle.

Maalijuhlia ovat johtaneet Denis Cheryshev kolmella ja Artem Dzyuba kahdella osumalla, mutta nyt vastaan tulee puolustuspelin mestari Uruguay, joka osaa myös hyökätä nopeasti ilkeillä vastahyökkäyksillä. Venäjä saattaa pelata liian innokkaasti hyökkäyspäätä kohti, joka johtaa helposti takaiskuihin omassa päädyssä.

Uruguay on joukkueista laadukkaampi ja lähempänä voittoa. Tasapelikin riittää molemmille joukkueilla, mutta mikäli Uruguay haluaa ottaa lohkovoiton, on sen voitettava ottelu.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Uruguay-Venäjä 1 – kerroin 4.10 (normaalisti 2.55!)

Jos Uruguay voittaa, saat näin 20€ panoksella 82€ voiton!