Uruguay-Portugali
Lauantaina 30.6 klo 21.00
MM-kisat

Jalkapallon MM-turnauksen 16 parasta maata on jo selvillä, ja pudotuspelit alkvat lauantaina. Myöhäisillan herkkupalassa yhteen lyövät Uruguay ja Portugali.

Maaleilla ei mässäillä

Uruguay eteni kisojen pudotuspeleihin kolmella voitolla. Kisaisäntä Venäjä jäi joukkueen jalkoihin lohkovoitosta pelatussa ottelussa peräti 3-0. Joukkue ei ole päästänyt maalin maalia viimeiseen seitsemään otteluun, ja MM-kisoissa Uruguay on ollut yksi kisojen tiivein nippu.

Maalintekovastuu on tutun kärkiparin harteilla, joukkue voittaa tai häviää Luis Suarezin ja Edison Cavanin onnistumisiin hyökkäyspäässä. Uruguay luottaa omaan tekemiseensä, se jauhaa omaa peliään ja luottaa maalipaikkojen tulevan pelin aikana. Uryguay ei lipsu omasta pelisuunnitelmastaan.

Portugali eteni myös hienosti neljännesvälieriin. Joukkueen matka oli alkulohkossa värikäs, se pelasi tasapelit Espanjaa ja Irania vastaan ja voitti Marokon 1-0. Joukkueen peli ei missään nimessä vakuuta yhtä paljon kuin illan vastustajan Uruguayn. Portugali on edelleen aivan liikaa Cristiano Ronaldon varassa.

Portugali perustaa pelinsä myös tiiviiseen puolustuspeliin ja turhia riskejä ei oteta. Edellisessä EM-turnauksessa Portugali pelasi usein vähämaalisia, jatkoajalla venyneitä otteluita. Samaa voi olla luvassa edelleen, joukkue ei riskeeraa voittoa missään vaiheessa.

Lauantai-iltana nähdään kahden erittäin vähämaalisen ja puolustusvoittoisen joukkueen pelaavan vastakkain. Tasapeli on ottelussa erittäin lähellä, samoin kuin kokonaismaalimäärän jääminen alhaisiin lukemiin. Molemmilla joukkueilla on sen verran paljon taitoa hyökkäyspäässä, että ottelu voi ratketa upeaan yksilösuoritukseen missä vaiheessa tahansa peliä.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Uruguay-Portugali alle 1.5 maalia – kerroin 3.86 (normaalisti 2.43!)

Jos Uruguay ja Portugali – ottelussa tulee alle 1.5 maalia, voitat 20€ vedolla 77,20€ voiton.