Belgian lopullinen, 23 pelaajan, MM-ryhmä vaikuttaa vuotaneen julkisuuteen erikoisella tavalla, kertoo Independent.

TV-kanava VRT:n lähetyksessä näkyi, miten maajoukkuepelaajien patjoja lastattiin kyytiin ennen joukkueen lähtöä Venäjälle.

Belgian alustavassa MM-ryhmässä on 28 pelaajaa, mutta patjoja lastattiin kyytiin vain 23 kappaletta. Joukkueet saavat ottaa MM-kisoihin mukaan vain 23 pelaajaa, ja lopullinen joukkue on ilmoitettava Kansainväliselle jalkapalloliitolle Fifalle viimeistään 6. kesäkuuta.

Jos patjoista voi päätellä jotain, jäävät maalivahti Matz Sels, puolustajat Christian Kabasele ja Jordan Lukaku, keskikenttäpelaaja Leander Dendoncker ja laitahyökkääjä Adnan Januzaj sivuun Belgian MM-ryhmästä.

Belgian päävalmentajan Roberto Martínezin on määrä ilmoittaa MM-joukkueensa maanantaina. Hän naureskeli perjantaina patjojen tapaukselle.

– Tämä ei kuulu yksityisetsiville. Jo pelkällä puhelinsoitolla toimistollemme olisi saanut selville, että mitään lopullista ryhmää ei vielä ole, sanoi Martínez FourFourTwon mukaan.

– Sen tarinan olisi pitänyt päättyä siihen. Ei ole mitään selitettävää. Ei ole olemassa 23 pelaajan listaa, joka olisi jo lähetetty.