Haka sai napattua viime viikolla yllättävän nimen riveihinsä. Ykköstä pelaava valkeakoskelaisseura solmi sopimuksen Suomen maajoukkueestakin tutun Pekka Lagerblomin kanssa.

Lagerblom on päässyt hyvin nopeasti sisälle uuden seuransa kuvioihin. 35-vuotias keskikenttäpelaaja piti alkukauden kuntoa yllä Kolmosessa SexyPöxyissä.

– Alku Hakassa on ollut todella mielenkiintoinen. Olen päässyt hyvin sisälle Hakan joukkueeseen ja on ollut mukava tutustua jätkiin. Yhtään entuudestaan tuttua pelaajaa joukkueessa ei ollut, enkä nopeasti muista, että olisin ketään vastaan edes pelannut urani aikana, Lagerblom summasi Hakan verkkosivuilla.

Bundesliigan Werder Bremenissä 2000-luvulla voittanut Lagerblom oli iloinen, että juuri Haka otti yhteyttä. Konkari on nostanut aina valkeakoskelaiset korkealle.

– Olin todella iloinen, kun Hakasta otettiin yhteyttä. Haka on minun silmissäni ollut aina hyvä seura. Yksi Suomen menestyksekkäimmistä ja perinteikkäimmistä seuroista. Ei Suomessa montaa seuraa ole, joihin olisin vielä ollut valmis siirtymään, mutta Haka oli ja on ehdottomasti yksi niistä, Lagerblom kehui.

Lagerblom on pelannut aiemmin Suomessa Veikkausliigaa FC Lahdessa ja IFK Marienhamnissa. Keskikenttäpelaaja tekee tänään kotidebyyttinsä Hakassa KTP:tä vastaan.