Espanjalaislähde: Real Madrid ei aio estellä – Cristiano Ronaldo saa siirtyä kunhan Juventus maksaa tarpeeksi

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

Cristiano Ronaldo saa vapaasti siirtyä Real Madridista Juventukseen, kunhan tarjous on tarpeeksi korkea. Näin kertoo madridilaislehti Marca.

Lehden mukaan tarjousta ei ole vielä kuulunut, toisin kuin esimerkiksi ESPN eilen kertoi. Marcan mukaan siirron kariutumisesta ei kuitenkaan ole kyse, päinvastoin. Lehti kertoo, että Real Madrid ei aio asettua siirron tielle, kunhan Juventus tarjoaa yli 100 miljoonaa euroa.

Ronaldon nykyisessä sopimuksessa on miljardin euron ulosostopykälä, mutta Marcan mukaan Real lupasi tammikuussa pelaajalle kirjallisesti, että hän saa siirtyä, kunhan jokin seura tarjoaa yli 100 miljoonaa. Lupaus ei koske Barcelonaa.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!