Europeleihin valmistautuva Ilves teki tärkeän jatkosopimuksen – kysyntää pelaajalle oli muuallakin

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Tampereen Ilves aloittaa ottelunsa Eurooppa-liigassa Slavia Sofiaa vastaan torstaina. Joukkue sai urakan alla hyviä uutisia toimistolta – toppari Diogo Tomás allekirjoitti seuran kanssa jatkosopimuksen. Uusi kontrahti on mallia 1+1, ja nykyinenkin sopimus kattaa vielä kulumassa olevan kauden.  Ilves voi näin ollen halutessaan luottaa 20-vuotiaan palveluksiin vähintään ensi kauden ajan.

Ilves on Tomásin kasvattajaseura, ja tämä onkin tyytyväinen jatkosta tutuissa kuvioissa. Mahdollisuuksia olisi tämän mukaan ollut muuallakin.

– Hienoa, että seurajohto halusi jo näin aikaisessa vaiheessa jatkaa sopimustani. Olihan sitä muutama seura jo ilmaissut mielenkiintonsa, mutta kyllä itse halusin nimenomaan Ilveksessä jatkaa.

Tamperelaisjoukkue miehittää tällä hetkellä Veikkausliigan sijaa seitsemän.

– Olemme pelanneet mielestäni paremmin mitä sarjataulukko kertoo. Enemmän pitäisi olla pisteitä, mutta kyllähän me vielä mitalitaistossa olemme mukana. 

Europelit innostavat laajalla sektorilla.

– On hienoa päästä mittaamaan omaa ja joukkueen tasoa kansainvälisiä joukkueita vastaan. Kyllähän me lähdemme voittoa hakemaan. Koko joukkue on erittäin motivoitunut ja keskittynyt. Uskomme itseemme ja valmennuksen luomaan pelitaktiikkaan.

Ilveksen kotikenttänä toimii näissä kuvioissa Helsingin Telia 5G -stadion. Tomás sanoo reissun etelään kuitenkin olevan kannattajille suositeltava.

Matka on aavistuksen pidempi kuin normaalisti Tammelaan, muttei mikään mahdoton kuitenkaan. Kentällä on menoa ja melskettä, siellä näkee taistelevan ja voittavan Ilveksen!

Lähde: Ilves

 

 

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!