Italian maajoukkuehyökkääjä ikävässä tilanteessa – häirikkö uhkasi veitsellä

© Kuva: Getty Images

Lazion ja Italian maajoukkuen hyökkääjää Ciro Immobilea uhattiin veitsellä hänen lomaillessa perheensä kanssa, kertovat Il Messaggero ja Mediaset.

Immobile, 28, oli perheensä ja ystäviensä kanssa rannalla Francavilla al Maressa, kun eräs mies lähestyi italialaispelaajan seuruetta. Paikalle ilmaantunut mies alkoi riitelemään Immobilen ystävien kanssa ja yritti lopulta hyökätä veitsen kanssa Lazio-kärjen ja tämän läheisten kimppuun.

Muut paikalle sattuneet tulivat tilanteeseen väliin ja pakottivat veitsen kanssa heiluneen häirikön pakenemaan paikalta.

Poliisi kertoi myöhemmin tiedotteessaan, että se oli tunnistanut Immobilen seuruetta häirineen henkilön. Kyseessä kerrottiin olevan toisen italialaisseuran ultrakannattaja, jolle oli annettu porttikielto urheilutapahtumiin väkivaltaisen käytöksen takia.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!