Juventus-valmentaja Allegri odottaa yhteistyötä Ronaldon kanssa: ”Tärkeä vuosi edessä”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri uskoo, että Cristiano Ronaldon hankinta merkitsee askelta eteenpäin seuran jokaiselle toimijalle.

Italian mestarin kerrotaan maksavan Ronaldosta, 33, Real Madridille 105 miljoonaa euroa. Monien mielestä portugalilaistähden siirto kielii Juventuksen tähtäävän entistä kovemmin Mestarien liigan voittoon. Allegri vaikuttaisi allekirjoittavan väittämän.

– Kun aloitamme harjoitukset koko joukkueen voimin, meillä on tärkeä vuosi edessämme. Meillä on tavoitteita saavutettavana, sanoi Allegri Football Italian mukaan.

– Tiedän, että hän (Ronaldo) on erittäin onnellinen. Hän on mahtava ammattilainen ja tärkeä lisä joukkueeseen, joka on jo saavuttanut mahtavia asioita.

– Uskon, että seuramme ja sen presidentti on tehnyt jotain poikkeuksellista Juventuksen ja ennen kaikkea italialaisen jalkapallon eteen. Mitän hän (Ronaldo) tulee pelaamaan? Kuten aina: yrittäen tehdä maaleja.

– Minusta matka alkaa alusta jokaisena vuonna, koska Juventus on muuttunut paljon viimeisen neljän vuoden aikana. Tämä on ollut meille tärkeä vuosi siirtomarkkinoilla.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!